Meer informatie

Meer informatie

Producten

Ontdek de voordelen die Ligowave producten naar de draadloze wereld brengen

LigoDLBac

Op zoek naar draadloos internet? Bestel LigoDLBac producten van LigoWave snel en eenvoudig online. LigoWave heeft een grote keuze aan LigoDLBac producten voor scherpe prijzen én een snelle levering.

LigoWave is een fabrikant die zich richt op vooral Wi-Fi oplossingen. Van Point to Point tot Enterprise Cloud Controller Based Wi-Fi oplossingen zoals namelijk de LigoWave Infinity.

LigoWave ontwikkelt hoogwaardige draadloze producten met de nadruk op innovatie, veelzijdigheid en betaalbaarheid.  LigoWave biedt verbeterde beveiliging van industriële toepassingen.

Op al onze LigoWave LigoDLBac producten zit volledige garantie. Heeft u advies nodig of vragen over LigoWave LigoDLBac producten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. Wij helpen u graag!

Draadloos internet

Een draadloos netwerk wordt meest gebruikt voor draadloos internet. Ideaal overal draadloos internet zonder kabels. Wat heeft u nodig? Allereerst een internet verbinding. Dat kan een abonnement op kabel internet of ADSL internet zijn. Vervolgens een draadloos access points van LigoWave voor het beste bereik.

Om meer bereik te creëren in een grote ruimte (zoals een huis met meerdere verdiepingen of een kantoor) kunt u het beste een sterk access point aansluiten op uw draadloze modem/router of mediabox. Een access point is een krachtig zendapparaat: het bereik is zo’n 6 tot 7 keer groter dan wanneer u alleen gebruikmaakt van een standaardrouter. Een accespoint sluit u bekabeld aan op een van de LAN-poorten van uw router.

Een echte aanrader is de LigoWave Infinity serie. Deze access points zijn standaard afgesteld op een vermogen van 100 mW en combineert dit met een hoge draadloze snelheid van 450 Mbps op 2,4 GHz en zelfs 1300 Mbps op de 5 GHz band. De meeste access points en routers hebben een zendvermogen van 30 mW en zijn daarmee beduidend zwakker.

Waar u wel op moet letten bij het plaatsen van een access point, is dat de ontvangende kant ook een bealngrijke rol speelt bij de kwaliteit van het signaal. Heeft u bijvoorbeeld een slechte wi-fi ontvanger in uw pc, tablet of telefoon, dan kan zelfs een sterk access point niet altijd een oplossing bieden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!