[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligodlb-mach-5ac/” target=”_self” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

LigoDLB Mach 5ac

Ontworpen voor maximale prestaties onder elke omstandigheden.

LigoWave snelheid-label
Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een icoontje van een schild staat dat aangeeft dat de behuizing met metalen IP-standaarden niet alleen beschermt tegen barre weersomstandigheden, maar maakt het ook mogelijk krachtige radio te gebruiken voor lange afstands verbindingen, terwijl tegelijkertijd een afscherming wordt gecreëerd voor ongewenste RF-ruis van nabije bronnen.

De LigoDLB Mach 5ac heeft een behuizing met metalen IP-standaarden die beschermt niet alleen tegen barre weersomstandigheden, maar maakt het ook mogelijk krachtige radio te gebruiken voor lange afstands verbindingen, terwijl tegelijkertijd een afscherming wordt gecreëerd voor ongewenste RF-ruis van nabije bronnen.

Een afbeelding van Ligowave.nl die aangeeft dat de directionele 23 dBi-paneelantenne een ideaal is voor communicatie van middellange tot lange afstand, zowel in point-to-point als point-to-multipoint-scenarios.

De directionele 23 dBi-paneelantenne maakt dit product ideaal voor communicatie van middellange tot lange afstand, zowel in point-to-point als point-to-multipoint-scenarios.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop de montagebeugel staat van een LigoDLBMach 5ac een Access Point die een ideale optie is voor draadloze bridging vooral in kritieke connectiviteitstoepassingen die betrouwbare datatransmissie vereisen.

Uitstekende kwaliteit en flexibiliteit maken dit product een ideale optie voor draadloze bridging
vooral in kritieke connectiviteitstoepassingen die betrouwbare datatransmissie vereisen.

Hotspot scenario ondersteuning

Beginnend met v7.52 Infinity firmware image kan worden gebruikt op LigoDLB-serie apparaten voor de buitenhotspot en andere gerelateerde applicaties. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar toegangspunten voor outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de functionaliteit van point-to-point of point-to-multipoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, te elimineren.

Een afbeelding van Ligowave.nl van de overzichten van het het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding heeft.

Nieuw Besturingssysteem

Het nieuwe besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor point-to-multipoint-netwerken. Het gebruikersinterface is gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp. Tot de nieuwe functies behoren ondersteuning voor IPv6-bridge en -router, SSDP- en Bonjour-ontdekkingsopties voor apparaten, flexibele traffic shaping en SSTP-client. De nieuwe generatie DLB-apparaten zijn achterwaarts compatibel met de APC-series van Deliberant, zelfs wanneer het iPoll-protocol wordt gebruikt. Om dit te bereiken moet een nieuwe firmware image worden geïnstalleerd op alle APC-apparaten (v7.0 of later).

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een GRATIS Enterprise-niveau Wireless Network Management System.
Een enkele softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal
beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s link calculator is een link planning tool die u kunt vinden op:
www.ligowave.com/linkcalc

  • 720 MHz krachtige CPU + iPoll3 / 11ac-radio.
  • Tot 30 dBm uitgangsvermogen
  • Geïntegreerde 23 dBi dubbel gepolariseerde directionele paneelantenne
  • Krachtig besturingssysteem
  • Inclusief stevige wand / paalbevestigingsbeugel

LigoDLB Mach 5ac Specificaties

 

Aanbevolen afstand:

  • PTMP mode: 12 km/ 7.45 mi
  • PTP mode: 20 km/ 12.43 mi

Interfaces:

  • 10/100/1000 Base-T, RJ45 + PoE

LigoDLB Mach 5ac Downloads

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!