Meer informatie

Meer informatie

Producten

 

Ontdek de voordelen die LigoWave producten brengen naar de draadloze wereld.

Accessories

LigoWave heeft diverse accessoires van zoals een: rj45 connector, PoE Adapter en meer. Deze accessoires zijn van de hoogste kwaliteit. LigoWave heeft een grote keuze aan accessoires. Al onze LigoWave accessoires kunt u kopen voor scherpe prijzen. Al onze producten worden snel geleverd.

Rj45 connector

Voorzie je ethernet- of netwerkkabels van een RJ45 connector en sluit zo de kabel aan op de ethernetpoort van je router / modem / NAS. Er zijn UTP connectoren die voorzien zijn van vergulde connectiepinnen wat zorgt voor een efficiënte datatransmissie. Zorg er voor dat de kabel geschikt is voor het type kabel dat je gebruikt. Zo heb RJ45 stekkers die enkel geschikt zijn Cat5 of Cat6 kabels of beide types.

PoE Adapter

PoE-injectors en PoE-splitters zijn beiden PoE-adapters, en kunnen een handige accessoire voor een IP-camera zijn. Danzij een PoE-injector laat je namelijk zowel de stroomtoevoer als de data door een netwerkkabel lopen. Zo kun je ook IP-camera’s inzetten op plaatsen waar je geen stopcontact in de buurt hebt. Een PoE-splitter splitst de netstroom en data weer in 2 losse kabels, zodat je de netwerkkabel op een router of switch kunt aansluiten en de netadapter ver weg van de IP-camera in het stopcontact kunt steken. Bekijk ons assortiment PoE-adapters.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!