[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligodlb-5-20ac/” target=”_self” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

LigoDLB 5-20ac

LigoDLB 5-20ac 500+ Mbps Compact Access Point

LigoWave snelheid-label

De LigoDLB 5-20ac is een samenbundeling van snelheid 500+ Mbps doorvoersnelheid in een zeer compacte behuizing. De basis van de Ligo DLB 5-20ac is het resultaat van een krachtig hardware platform met een 802.11ac technologie gebaseerde radio en een gepatenteerde data transmissie protocol (iPoll). Met een QCA 9563-CPU (750 MHz), een QCA 9882-radio en 64 MBytes RAM / Flash-geheugen zijn de Access Points van de LigoDLBac PRO-serie een ideale oplossing voor veeleisende installaties. State-of-the-art RF-ontwerp met groot uitgangsvermogen en gevoeligheidsparameters verbetert het bereik en capaciteit bij de hoogste modulatie – 256 QAM. De 24V Gigabit Ethernet poort (passive PoE) biedt de mogelijk om de volledige capaciteit van het Access Point te gebruiken bij Point-To-Point of Point-To-MultiPoint scenarios.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop voor- en zijaanzicht te zien is van een LigoDLB 5-20ac Access Point zodat duidelijk is dat dat vorm van de behuizing kleiner en lichter is met behoudt van de IP-66-classificatie (stof & waterbestendig).

Kleine Behuizing

De vorm van de behuizing is kleiner, lichter maar behoudt de IP-66-classificatie (Stof  & Waterbestendig). Deze kleinere verpakkingen verlagen de vrachtkosten. Het nieuwe ontwerp heeft geen metalen onderdelen, waardoor het Access Point lichter en corrosiebestendig is.

Innovatie montage beugel

De verstelbare montagebeugel is zeer eenvoudig te monteren en af te stellen. De montagebeugel bestaat uit twee eenvoudig te verbinden onderdelen die het mogelijk maken om het Access Point op en neer te kantelen bij installatie op een mast.

Een afbeelding van Ligowave.nl die aangeeft dat de montagebeugel van de LigoDLB 5-20ac Access Point verstelbaar is.
Een afbeelding van Ligowave.nl die aangeeft dat de LigoDLB 5-20ac Access Point een overspanningsbeveiliging heeft van 3 kV-line to ground en 1 kV line-to-line-bescherming wat werken onder barre weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Overspanningsbeveiliging

3 kV-line to ground en 1 kV line-to-line-bescherming maken werken onder barre weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maken.

Een afbeelding van Ligowave.nl van de overzichten van het het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol.

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

Hotspot scenario ondersteuning

Vanaf Infinity firmware versie v7.52 is het mogelijk om op alle LigoDLB-serie de HotSpot functie te gebruiken. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar Access Point voor Outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de Point-To-Point of Point-To-MultiPoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s link calculator is een onlineplanning tool waarmee is na te gaan welke snelheid verwacht kan worden bij een bepaalde afstand. De tool is te vinden via:
www.ligowave.com/linkcalc

  • 500+ Mbps-capaciteit
  • Radio met hoog vermogen (30 dBm)
  • Gepatenteerd protocol (iPoll)
  • Zero loss design ontwerp
  • Geïntegreerde overspanningsbeveiliging
  • Compacte behuizing
  • Innovatief opzetstuk

Specificaties

 

Afstands Aanbeveling:

  • PTP mode: 15 km (9.32 mi)
  • PTMP mode: 10 km (6.21 mi)

Interfaces:

  • 1 x 1000 Base-T (passive PoE 24V)

Downloads LigoDLB 5-20ac

Een afbeelding van het klik icoon om de datasheet van LigoDLB 5-20ac te downloaden.

LigoDLB 5-20ac datasheet
6MB | August 18, 2016

Een afbeelding van het klikicoon om het productoverzicht van LigoWave te downloaden.

LigoWave Product Overview
2 MB | May 30, 2017

Een afbeelding van Ligowave.nl als klik icoon voor de installatie handleiding.

LigoDLB 5-20ac QIG
564 KB I August 18, 2016

Een afbeelding van Ligowave.nl van een Case Study iPoll3 blad.

iPoll technical paper
114KB I August 18, 2016

Een afbeelding van Ligowave.nl van een Case Study iPoll3 blad.

iPoll 3 case study
2.31MB I August 18, 2016

Een afbeelding van Ligowave.nl van een Case Study iPoll3 blad.

Network upgrade with LigoDLBac case study
1.45 MB I November 28, 2016

Een afbeelding van Ligowave.nl van een Case Study iPoll3 blad.

WiFi4EU fact sheet
September 04, 2017

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!