Een afbeelding van een product op Ligowave.nl waarop een LigoDLB 5ac staat wat een prijsbewuste Outdoor Access Point is voor Point-to-Point en Point-to-Multi-Point verbindingen.
[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligodlb-5ac/” target=”_self” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

LigoDLB 5ac

De LigoDLB 5ac is een kosteneffectief draadloos Acces Point met ondersteuning voor externe antenne

LigoWave snelheid-label

De LigoDLB 5ac is uitgerust met een 750 MHz QCA 9563 CPU, een QCA 9882-radio en 64 MB RAM / 16 MB Flash-geheugen, de LigoDLB 5ac brengt efficiëntie naar een hoger niveau.

Het ultramoderne RF-ontwerp met N-connectoren voor externe antennes levert een groot vermogen, verbetert het bereik en maakt capaciteit vanaf 256QAM mogelijk.

+ 500 Mbps doorvoercapaciteit – het resultaat van een krachtig hardwareplatform met een op 802.11ac-technologie gebaseerde radio en het eigen gegevensoverdrachtsprotocol van iPoll.

De LigoDLBac-reeks is achterwaarts compatibel met LigoDLB met iPoll, waardoor de levensduur van DLB-apparaten wordt verlengd
en netwerkuitbreiding en -upgrade eenvoudig en goedkoop maken.

Blink uit met de DLB Series

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een zendmast staat met zendsignalen die symbool staat voor internet toegang waar je maar wilt, want met een draadloos netwerk kun je overal internet krijgen.

Internet Toegang

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een bewakingscamera staat die via een draadloos netwerk werkt.

Camera bewaking

Een afbeelding van een icoon op ligowave.nl waarop twee bergtoppen staan die aangeven dat landelijke verbinding mogelijk is met een PtP of PtMP dataverbinding.

Landelijke Verbinding

 

Een afbeelding van Ligowave.nl die aangeeft dat de LigoDLB 5-20ac Access Point een overspanningsbeveiliging heeft van 3 kV-line to ground en 1 kV line-to-line-bescherming wat werken onder barre weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Overspanningsbeveiliging

3 kV-line to ground en 1 kV line-to-line-bescherming maken werken onder barre weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk.

Hotspot scenario ondersteuning

Vanaf Infinity firmware versie v7.52 is het mogelijk om op alle LigoDLB-serie de HotSpot functie te gebruiken. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar Access Point voor Outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de Point-To-Point of Point-To-MultiPoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – Verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, te elimineren.

Een afbeelding van Ligowave.nl van de overzichten van het het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol.

  • 500+ Mbps-capaciteit
  • Radio met hoog vermogen (30 dBm)
  • Gepatenteerd protocol (iPoll)
  • Zero loss design ontwerp
  • Geïntegreerde overspanningsbeveiliging
  • Compacte behuizing

Specificaties

 

Aanbevolen afstand (max):

  • PTMP mode: Afhankelijk van de antenne
  • PTMP mode: 20 km (afhankelijk van de antenne)

Interfaces:

  • 1 x 1000 Base-T (passive PoE 24V)

LigoDLB 5ac Downloads

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!