[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligodlb-5-90-20ac/” target=”_self” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

LigoDLB 5-90-20ac PRO

500+ Mbps basisstation

LigoWave snelheid-label

LigoDLB 5-90-20ac PRO Mbps basisstation

Het hart van de LigoDLB  5-90-20ac PRO is de QCA 9557-CPU (720 MHz), de QCA 9882-radio en 128 MBytes RAM / Flash-geheugen zorgen er voor dat de Access Points van de LigoDLBac PRO-serie een ideale oplossing voor veeleisende installaties zijn. State-of-the-art RF-ontwerp met groot uitgangsvermogen en gevoeligheidsparameters verbetert het bereik en capaciteit bij de hoogste modulatie – 256 QAM. De 48V Gigabit Ethernet poort (802.3 af) maakt het mogelijk om de volledige capaciteit van het basisstation te gebruiken. De producten uit de LigoDLBac-serie zijn backwards compatibel met LigoDLB-apparaten met behulp van de iPoll-modus, die helpt bij het uitbreiden of upgraden van bestaande netwerken met de nieuwste technologieën in de loop van de tijd.

Een afbeelding van Ligowave.nl die die het alles-in-een ontwerp ( de radio direct is direct verbonden met de antenne) laat zien wat het risico verminderd dat kabels defect kunnen raken en signaal verlies wordt verminderd.

Geïntegreerde Antenne

Het alles-in-een ontwerp (de radio direct is direct verbonden met de antenne) vermindert het risico dat kabels defect kunnen raken en verminderen signaal verlies. Met een dergelijke integratie kan er ruimte bespaart en de kosten laag gehouden worden waardoor de Return On Investment (ROI) wordt versneld.

Een afbeelding van Ligowave.nl die de metalen behuizing van de LigoDLB PRO 5-90-17ac PRO laat zien wat aangeeft dat die werkt als een deflector en interferentie eliminiteert en ruis verwerpt wanneer meerdere basisstations zich op dezelfde toren bevinden.

Verbeterde ruis onderdrukking

De metalen behuizing van de LigoDLB 5-90-20ac PRO werkt als een deflector en elimineert interferentie veroorzaakt door achterlobben en verwerpt ruis wanneer meerdere basisstations zich op dezelfde toren bevinden. Afgezien van RF-afscherming werkt de metalen behuizing als een koellichaam, waardoor betere RF-prestaties mogelijk zijn.

Een afbeelding van Ligowave.nl van de overzichten van het het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol.

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren

Hotspot scenario ondersteuning

Vanaf Infinity firmware versie v7.52 is het mogelijk om op alle LigoDLB-serie de HotSpot functie te gebruiken. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar Access Point voor Outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de Point-To-Point of Point-To-MultiPoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s link calculator is een onlineplanning tool waarmee is na te gaan welke snelheid verwacht kan worden bij een bepaalde afstand. De tool is te vinden via: www.ligowave.com/linkcalc

  • 500+Mbps capaciteit
  • Radio met hoog vermogen (30 dBm)
  • Gepatenteerd protocol (iPoll)
  • Geen verliesontwerp
  • Geïntegreerde overspanningsbeveiliging
  • Verbeterde ruisimmuniteit (metalen behuizing)
  • Professionele opzetstuk

Specificaties

 

Dekkingsafstand:

  • 12 km (7,46 mijl)

interfaces:

  • 1 x 1000 Base-T (802.3af)

Downloads

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!