Oplossingen

 

LAST-MILE & BACKHAUL OPLOSSINGEN VOOR DRAADLOOS NETWERK, INTERNET SERVICE PROVIDERS & OPERATORS

De uitdagingen:

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop drie bergen en een autoweg staat die daarmee aangeven dat de behoefte aan connectiviteit enorm groeit, want momenteel is er geen of te weinig kabelinfrastructuur.

De behoefte aan connectiviteit groeit enorm. Momenteel is er geen of te weinig kabelinfrastructuur

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een rondje staat die is opgebouwd uit gele en grijze stipjes die de uitdaging aangeven dat betrouwbare verbindingen moeilijk bereikbaar zijn vanwege storingen in de niet-gelicenseerde band.

Betrouwbare verbindingen moeilijk te bereiken vanwege de storingen in de niet-gelicenseerde band.

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een beeldscherm staat met een telefoon en een muisknop die de uitdaging aangeven dat Triple-play-services een hoge doorvoer vereisen en een must zijn voor serviceproviders om te groeien.

Triple-play-services die een hoge doorvoer vereisen, zijn een must voor serviceproviders om te groeien.

Oplossingen

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een variatie aan Access Points en Basis stations staan voor draadloze verbindingen om aan te geven dat snelle en gemakkelijke Point-to-Point verbindingen en Point-to-Multi-Point verbindingen altijd mogelijk zijn, want voor elke afstand is er een oplossing met verschillende capaciteiten en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Een variatie aan draadloos netwerk oplossingen

De productlijn van LigoWave biedt een breed aantal producten die zijn ontworpen om snel en gemakkelijk voordelige Point-To-Point & Point-to-MultiPoint-verbindingen. Er is altijd een oplossing per afstand, met verschillende capaciteiten en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Er is een grote keuze aan diverse unieke oplossingen voor verschillende soorten (afstanden) verbindingen

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een blauw en een groen rondje staan met data streepjes en die symboliseren de W-Jet en iPoll protocollen die ervoor zorgen dat de prestaties van de PtP en PtMP oplossingen van Ligowave maximaal zijn en mede door de betrouwbaarheid en solide prestaties van deze protocollen is er gegarandeerd succes voor stabiele WiFi verbindingen.

Eigen protocollen

 

W-Jet en iPoll maximaliseren de prestaties van de PTP- en PTMP-oplossingen van LigoWave, zelfs in RF-intensieve omgevingen, kan nog steeds een hoge bandbreedte worden geboden.  Automatische kanaalselectie en automatische zendvermogensregelingsmechanismen maken het mogelijk om ruisende kanalen te vermijden en het RF-uitgangsvermogen te optimaliseren om de prestaties te maximaliseren en ongewenste geluidsemissies te minimaliseren. De betrouwbaarheid en solide prestaties van deze gepatenteerde protocollen garanderen succes voor stabiele WiFi verbindingen Een must voor serviceproviders.

Geavanceerde QoS

 

Met Quality of Service (of QoS) is het mogelijk om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en is de triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers te kunnen leveren. Indrukwekkende prestatieresultaten worden bereikt wanneer QoS wordt gecombineerd met het hoge pakket per seconde op LigoWave producten.

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop staat uitgelegd dat de Quality of Service (QOS) het mogelijk maakt om prioriteit te geven aan realtime spraak- en videogegevens en is triple-play-services effectiever aan de eindgebruikers te leveren bij de Poin to Point en Point to Multi Point verbindingen.

Hoofd Applicaties

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop vier pijlen staan die elkaar kruisen om aan te geven dat bij de LigoWave draadloze netwerken Metro Ethernet uitbreidingen mogelijk zijn.

Metro Ethernet-uitbreidingen

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een pijl staat die aangeeft dat er draadloze breedgang toegang is voor alle draadloze netwerken die zijn gemaakt met LigoWave Access Points.

Draadloze breedband toegang

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop drie bergtoppen staan die aangeven dat landelijke connectiviteit geen probleem is voor een Point to Point verbinding.

Landelijke connectiviteit

Afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop twee zendmasten staan met een signaal die aangegeven dat draadloze verbindingen ook tijdelijk als vervanging van huurlijnen kunnen worden ingezet.

Vervanging van huurlijnen

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl die aangeeft dat de beheerapplicatie ook via 4G te besturen is mochten de andere inlogmethodes niet werken.

4G kleine cel backhaul

Een afbeelding van een icoon op Ligowave.nl waarop een zendsignaal te zien die aangeeft dat Ligowave snelle en gemakkelijke voordelige Point to Point en Point to Multi Point verbindingen kan realiseren. Er is altijd een draadloze oplossing per afstand.

Binnen en buiten Wi – Fi

Draadloos netwerk

Meestal is het verbinden met een draadloos netwerk geen probleem. Toch ondervinden mensen soms problemen. Bijvoorbeeld als men wil verbinden met een nieuw wifi netwerk, na installatie van een nieuwe draadloze netwerkkaart of als er wijzigingen zijn in het draadloze netwerk.

Zwak Draadloos netwerk

Het meest voorkomende probleem is een zwak of wegvallend Wi-Fi signaal. Dit komt vaak omdat de standaard wifi modem / router een te zwak zendvermogen heeft. Vaak wordt deze ook nog eens in de meterkast geplaatst waar extra omgevingsfactoren het signaal nog verder afzwakken. Wij adviseren in dat geval om een sterker access point te gebruiken en deze buiten de meterkast op te hangen.

Case Studies

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop de achterkant van een schotelantenne en twee Access Points te zien zijn daar er altijd een oplossing is voor verschillende soorten netwerkverbindingen en afstanden via Point to Point of Point to Multi Point verbindingen.

AIRNETWORX WISP case studie

Uitbreiding van de dekking van het Cyprus Wi-Fi-gebied met LigoWave-producten.

Afbeelding van een case studie op Ligowave.nl waarop een landelijk dorpje staat die door de Russische Draadloze internet distributeur een internet netwerk heeft gekregen die is gebouwd met LigoDLB 5-15s en die werken in IPoll 3 mode.

iPoll 3 case studie

Een draadloos netwerk met 72 CPE’s verbonden met het LigoDLB 5 -90-basisstation.

Afbeelding van diverse Access Points op Ligowave.nl deze producten komen uit de serie LigoDLBac en zijn Outdoor BasisStations en Access Points met geintegreerde antennes die onderdeel uitmaken van professionele draadloze netwerken.

LigoDLB ac case studie

Succesvolle netwerkupgrade met LigoDLB ac producten

Afbeelding van een test rapport in Hongarije waarop een mast staat met een aantal schotelantennes van waaruit een 20 km Point to Point verbinding van LigoWave met RapidFire Access Points goed werkt.

LigoPTP Test Rapport Hongarije

Prestatietest van 20 km door een toonaangevende WISP in Hongarije, ZNET.

Afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een man bij een schotelantenne staat en op zijn laptop kijkt. Deze foto is genomen bij een van de eerste rapporten van LigoPTP RapidFire prestaties, geleverd door WISP SteierLAN.

LigoPTP Test Rapport Oostenrijk

Een van de eerste rapporten van LigoPTP RapidFire-prestaties, geleverd door WISP SteirerLAN.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een schotelantenne in een mast te zien is die genomen is bij een draadloze netwerkverbinding in Italie om te laten zien dat een 6,5 km verbinding met externe dua-pot directionele schotelantennes mogelijk is.

LigoPTP 5-N Test Rapport Italië

6,5 km (4 mi) verbinding met externe dual-pol directionele schotelantennes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!