[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product-categorie/ligowave/ligoptp/” target=”_self” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

RapidFire

Ultra krachtige WiFi bridge

Een afbeeldig van Ligowave.nl waarop de achterkant van twee RapidFire Access Points staan die een sterke Point to Point verbinding tot stand brengen.

Ultra krachtige WiFi Bridge

LigoPTP snelheid

De RapidFire 5 is een 5 GHz Point-To-Point-Wireless Bridge met zeer uitzonderlijke prestaties van 700 Mbps. Het carrier-grade ontwerp met een eenvoudige en vriendelijke gebruikersinterface maakt RapidFire 5 een ideaal WiFi Point To Point Bridge voor veeleisende snelle WiFi verbindingen.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop het woord 45 staat wat aangeeft dat een de geintegreerde antenne van de RapidFire een 45 graden rotatie heeft die daardoor extreme flexibiliteit biedt bij de installatie van een Point to Point verbinding.

RapidFire 5 Kantelbare antenne

De geïntegreerde antenne van de RapidFire 5 heeft een 45 ° -rotatieoptie die een extreme flexibiliteit biedt bij de installatie; dit is vooral voordelig in gebieden met veel ruis.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een printplaat te zien is van een 2.4 GHz radio die toegang geeft via een draadloze verbinding om de configuratie niet in de mast te hoeven afstellen.

2.4 GHz Radio

Een interne 2,4 GHz-radio biedt toegang tot de RapidFire GUI via een draadloze verbinding zodat de finetuning van de configuratie niet in de mast gedaan hoeft te worden.

Een afbeelding op Ligowave.nl waarop een icoon als symbool staat voor overspanningsbeveiliging die op alle LigoWave Access Points zijn uitgevoerd met een geintegreerde stoot- en ESD-bescherming.

Overspanningsbeveiliging

RapidFire bevat geïntegreerde stoot- en ESD-bescherming volgens IEC-normen en voldoet aan de vereisten van Klasse 4.

Een afbeelding op Ligowave.nl waarop de onderkant van een RapidFire Acess Point te zien is die gebruikt wordt voor Point to Point verbindingen.

2nd ETH poort met PoE out

De RapidFire 5 is uitgerust met twee Gigabit Ethernet-poorten, één poort heeft een PoE-doorvoer optie. Deze PoE-doorvoer biedt de mogelijkheid om twee RapidFire units via één PoE adapter te voeden.

Een afbeelding op Ligowave.nl waarop grafieken te zien zijn uit het flexibele besturingssysteem van LigoWave waarmee het instellen van koppelingen voor draadloze verbindingen eenvoudig en ongecompliceerd is.

LigoWave Besturingssysteem

Het flexibele besturingssysteem van LigoWave biedt via een Quick Step wizard een snelle installatie aan, waardoor het instellen van koppelingen eenvoudig en ongecompliceerd is. Essentiële tools zoals spectrum analyzer, site survey en anderen zijn inbegrepen.

Setup Wizard

De Wizard biedt een snelle configuratie aan met duidelijke stappen zodat de unit snel in gebruik kan worden genomen.

Enkelzijdige Configuratie

De configuratie is extreem eenvoudig via het Single Side Configuratie methode.

Spectrum analyzer

Demonstreert de huidige ruisvloer in een golfvorm en watervalgrafieken.

Beschikbare Modellen

LigoPTP RapidFire 5 Downloads

Een afbeelding van het klik icoon om de datasheet van LigoDLB 5-20ac te downloaden.

LigoPTP RapidFire datasheet
742 KB I August 18, 2016

Een afbeelding van het klikicoon om het productoverzicht van LigoWave te downloaden.

LigoWave Product Overview
3.8 MB | May 30, 2017

Een afbeelding van Ligowave.nl als klik icoon voor de installatie handleiding.

LigoPTP Rapidfire user manual
564 KB I August 18, 2016

Een afbeelding van Ligowave.nl van een Case Study iPoll3 blad.

LigoPTP RapidFire QIG
2.14 MB I August 18, 2016

Een afbeelding van Ligowave.nl van een Case Study iPoll3 blad.

LigoPTP Hungaroring case study
114KB I August 18, 2016

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!