Meer informatie

Meer informatie

Products

 

PROFESSIONEEL 2.4GHZ PTMP 300 MBPS BASISSTATION MET 802.11N EN EEN 16DBI 90° SECTOR ANTENNA

LigoDLB 2 – 90 – 16 PRO

Highlights:

 • Geïntegreerde 2.4 GHz (2x) MiMo radio
 • Geïntegreerde dual-gepolariseerde 90 graden sector antenne (16 dBi)
 • Frequentie 2.402 – 2.492 Ghz (FCC 2.412 – 2.462 GHz)
 • Tot wel 30 dBm uitgangsvermogen
 • Verbeterde ruisonderdrukking
 • Toegewijde 720 MHz CPU met 128 MB Flash en Ram
 • iPoll 3- gepatenteerd protocol voor data verzending
 • Krachtig besturingssysteem
 • Gigabit ethernet poort
 • 37-56 VDC PoE 802.3af (AC naar DC adapter ingesloten)
 • Behuizing met IP-67-normerning
 • Gratis WNMS (Wireless Network Management System)
 • Professionele Montagebeugel
[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligodlb-pro-2-90-16/” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

MAXIMALE VERBINDINGSAFSTAND0%

10 km (6.21 mi)

Krachtig hardware platform

De LigoDLB 2-90-16 PRO is een samenbundeling van snelheid 300 Mbps en grote betrouwbaarheid.De basis is een krachtig hardware platform met een 802.11ac technologie gebaseerde radio en een gepatenteerde data transmissie protocol (iPoll). Het hart van de 2-90-16 PRO is de QCA 9557-CPU (720 MHz) en 128 MBytes RAM / Flash-geheugen zorgen er voor dat de Access Points van de LigoDLB PRO-serie een ideale oplossing voor veeleisende installaties. De 48V Gigabit Ethernet poort (802.3 af) maakt het mogelijk om de volledige capaciteit van het basisstation te gebruiken.

Een afbeelding op Ligowave.nl van een printplaat van een Access Point uit de DLB 2-90-16 PRO serie.
Een afbeelding op Ligowave.nl van de geintegreerde antenne die direct is verbonden met de radio waardoor het risico vermindert dat kabels defect kunnen raken en verlies van signaal wordt verminderd.

Geïntegreerd antenne ontwerp

Het alles-in-één ontwerp vermindert het risico op kabelstoringen en vermindert het signaalverlies, omdat de radio rechtstreeks op de antenne is aangesloten. Met een dergelijke integratie is ruimte besparen en de kosten verbeteren waardoor uw Return On Investment wordt versneld.

Een afbeelding op Ligowave.nl die een verbeterde ruis onderdrukking weergeeft omdat de metalen behuizingen van de Access Point werken als een deflector en dus ruis verwerpt wanneer er meerdere basisstations op dezelfde toren aanwezig zijn.

Verbeterde Ruisonderdrukking

 

De metalen behuizing van de LigoDLB 2-90-16 PRO werkt als een deflector en elimineert interferentie veroorzaakt door backlobes en verwerpt ruis wanneer meerdere basisstations zich op dezelfde toren bevinden. Afgezien van RF-afscherming werkt de metalen behuizing ook als een koellichaam, waardoor betere RF-prestaties mogelijkR

Een afbeelding op Ligowave.nl van een montagebeugel voor het LigoDLB 2-90-16PRO Basis Station.

Stevige Montage

 

De bevestigingsbeugel van de LigoDLB 2-90-16 PRO maakt een 15 ° neerwaartse kanteling mogelijk bij het uitlijnen van de antenne. Ondersteunde pool diameters zijn van 25 mm (0,98 inch) tot 75 mm (2,95 inches). Alle LigoDLB PRO basisstation hebben een IP-67-behuizing en een geïntegreerde overspanning onderdrukking om de beste bescherming te bieden tegen barre weersomstandigheden in elke klimaatzone.

Een afbeelding op Ligowave.nl van grafieken van het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point to Multi Point verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol De nieuwe generatie DLB-apparaten zijn achterwaarts compatibel met APC-series van Deliberant, zelfs wanneer het iPoll-protocol wordt gebruikt. Om dit te bereiken moet de nieuwe firmware image worden geïnstalleerd op alle APC-apparaten (v7.0 of later).

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

iPoll 3 – verbeterde prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren

Hotspot scenario ondersteuning

Vanaf Infinity firmware versie v7.52 is het mogelijk om op alle LigoDLB-serie de HotSpot functie te gebruiken. Na de firmware-upgrade worden DLB-apparaten geconverteerd naar Access Point voor Outdoor-hotspot-netwerken en verliezen ze de Point-To-Point of Point-To-MultiPoint-connectiviteit.

Een afbeelding van Ligowave.nl waarop een Duo Echo 5 Access Point staat met een plaatje van de Inifinity firmware software die het mogelijk maakt om op alle LigoDLB Access Points de HotSpot functie te gebruiken.
Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s link calculator is een onlineplanning tool waarmee is na te gaan welke snelheid verwacht kan worden bij een bepaalde afstand. De tool is te vinden via: www.ligowave.com/linkcalc

Downloads

Naam

Groote

Type

Documentatie

iPoll Technisch Document

5MB

DLB

Documentatie

LigoDLB PRO Series Datablad

8MB

DLB

Documentatie

LigoWave Product Overzicht

2MB

DLB

Documentatie

LigoDLB 2 – 90 – 16 PRO QIG

487KB

DLB

Documentatie

LigoDLB Gebruikershandleiding

2.39MB

DLB

Documentatie

iPoll 3 Technisch Document

10MB

DLB

Documentatie

WiFi4EU Datablad

89KB

DLB

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!