NFT Blizzard 2ac-90 - Acces points | LigoWave
[ucaddon_uc_white_icon_button text=”Nu kopen” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligowave-nft-blizzard-2ac-90-lite/” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

NFT Blizzard 2ac-90 Lite

Outdoor AP met geïntegreerde dual-gepolariseerde sectorantenne

De NFT Blizzard 2ac-90 Lite is een Wi-Fi-toegangspunt voor buiten dat een dual-gepolariseerde 90 ° sectorantenne, de 802.11ac-technologie en meerdere 2,4 / 5 GHz 2 × 2 MIMO-radio’s heeft met 25 dB zendvermogen, om te leveren een kostenefficiënte en professionele hotspotoplossing.

Infinity controller

Infinity Controller is een software platform voor het configureren en beheren van Wi-Fi netwerken gebaseerd op LigoWave apparaten. Het is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven  voor het bouwen en beheren van draadloze netwerken. Alle essentiële functies zijn samen beschikbaar met de flexibiliteit om uw eigen server te gebruiken of te registreren op de LigoWaves cloud-gebaseerde server. Cloud gebaseerde Infinity Controller accounts zijn gratis en ondersteunen maximal 50 Infinity series draadloze Access Points.

Easy Mesh

Easy Mesh is de oplossing van LigoWave voor uitbreiding van het draadloze netwerkbereik en automatisering van apparaatconfiguratie.

Met de Infinity Controller kunnen gebruikers op een eenvoudige en eenvoudige manier een Easy Mesh-netwerk opzetten: beschik over minimaal één LAN-verbonden AP, creëer een nieuw Easy Mesh-netwerk, wijs er apparaten aan toe en u bent klaar!

Flexibel beheer

Infinity biedt gebruikers flexibiliteit in hoe ze hun netwerken willen beheren door twee extra beheeropties aan te bieden bovenop de Cloud Controller:

Standalone, ontworpen voor kleine niet-gecentraliseerde netwerken waarbij elk AP afzonderlijk is geconfigureerd; & Integrated Controller gemaakt voor kleine / middelgrote netwerken (<50 AP’s) waarbij één apparaat als controller werkt, waardoor lokaal gecentraliseerd beheer van uw wifi-netwerk mogelijk is.

Gasttoegang

De Infinity Controller biedt gasttoegang tot alle NFT-toegangspunten. Het bevat een vouchersysteem, een splash-pagina, inzichten en analyses, inkomsten genereren met services en andere functies. Hierdoor kunnen MKB’s hun klanten veilige en betrouwbare wifi garanderen.

Profiteer van 3 gasttoegangsmodi:

Gratis toegang

Privé toegang

Vouchers

Beter wifi bereik met de acces points van LigoWave LigoWave

Proximity NFT Blizzard 2ac-90 Lite

 

LigoWave Access Points hebben een geïntegreerde functionaliteit om mobiele gebruikers te detecteren. Ieder mobiele gebruiker kan automatisch worden ingelogd in het gebied van de Access Point op basis van het MAC adres van het mobiel device zonder enige gebruikersinteractie.

De data kan geëxporteerd worden en gebruikt worden om de zakelijke dienstverlening te verbeteren of leveranciers te helpen met het importeren van hun eigen applicatie. Een API is beschikbaar op verzoek. Er zijn verschillende technologische partners die deze functionaliteit, zoals Cloud4Wi en Socifi al gebruiken.

 • 1.167Gbps Data Rate
 • Dual Radio (2×2) ontwerp met 802.11ac-ondersteuning
 • Tot 25dBm radio-uitgangsvermogen
 • Geïntegreerde dual gepolariseerde 5GHz / 2GHz sectorantenne (11dBi / 9dBi)
 • IP – 66 Ranglijst buitenbescherming binnenshuis
 • Flexibele bevestigingsopties
 • Gigabit Ethernet-poort (802.3 at / at)
 • 3kV Line to Ground en 1kV Line-to-Line overspanningsbeveiliging

Specificaties

 

Dekkingsradius::

 • 200m (656.17 ft)

Interfaces:

 • Ethernet 1: 1000 Base-T
 • Reset Button

Downloads

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!