[ucaddon_uc_white_icon_button text=”Nu kopen” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligowave-nft-blizzard-2ac-n/” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

LigoWave NFT Blizzard 2ac-N

Heavy-duty 2.4 / 5GHz Outdoor AP
(FCC goedkeuring in afwachting)

LigoWave NFT Blizzard 2ac-N robuuste toegangspunten zijn ontworpen voor professionele outdoor hotspot-scenario’s op plaatsen zoals kampeerterreinen, magazijnen, bouwplaatsen, havens en jachthavens.

De LigoWave NFT Blizzard 2ac-N is uitgerust met dubbele 2,4 / 5 GHz 2 x 2 MIMO-radio’s met een uitgangsvermogen van 29 dBm voor een gegevenssnelheid van 1,167 Gbps. Apparaten hebben 802.3af / at voor vereenvoudigd opstarten met PoE-schakelaars.

Verbeterde geluidsimmuniteit

De metalen behuizing werkt als een deflector die interferentie verwijdert en ruis vermindert wanneer meerdere apparaten op dezelfde paal zijn geïnstalleerd. Afgezien van RF-afscherming, werkt de metalen IP67-behuizing als een koellichaam, waardoor betere RF-prestaties mogelijk zijn door de warmte af te voeren die door de radio wordt gegenereerd.

Surge Protection

NFT Blizzard-apparaten voldoen aan de IEC 61000-4-5-norm voor blikseminslag en industriële overspanningsbeveiliging (puls van 10 / 700µs). Lijn-tot-grond-beveiliging van 6 kV en lijn-tot-lijn-beveiliging van 2 kV maakt gebruik in barre weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk.

Gaat lang mee

Het LigoWave NFT Blizzard 2ac-N toegangspunt & CPE is ontworpen om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. De corrosiewerende metalen behuizing met IP-67-waarde is een betrouwbare oplossing gebleken voor projecten die gestandaardiseerde IP-apparatuur nodig hebben.

Infinity controller

Infinity Controller is een software platform voor het configureren en beheren van Wi-Fi netwerken gebaseerd op LigoWave apparaten. Het is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven  voor het bouwen en beheren van draadloze netwerken. Alle essentiële functies zijn samen beschikbaar met de flexibiliteit om uw eigen server te gebruiken of te registreren op de LigoWaves cloud-gebaseerde server. Cloud gebaseerde Infinity Controller accounts zijn gratis en ondersteunen maximal 50 Infinity series draadloze Access Points.

Easy Mesh

Easy Mesh is de oplossing van LigoWave voor uitbreiding van het draadloze netwerkbereik en automatisering van apparaatconfiguratie.

Met de Infinity Controller kunnen gebruikers op een eenvoudige en eenvoudige manier een Easy Mesh-netwerk opzetten: beschik over minimaal één LAN-verbonden AP, creëer een nieuw Easy Mesh-netwerk, wijs er apparaten aan toe en u bent klaar!

Flexibel beheer

Infinity biedt gebruikers flexibiliteit in hoe ze hun netwerken willen beheren door twee extra beheeropties aan te bieden bovenop de Cloud Controller:

Standalone, ontworpen voor kleine niet-gecentraliseerde netwerken waarbij elk AP afzonderlijk is geconfigureerd; & Integrated Controller gemaakt voor kleine / middelgrote netwerken (<50 AP’s) waarbij één apparaat als controller werkt, waardoor lokaal gecentraliseerd beheer van uw wifi-netwerk mogelijk is.

Gasttoegang

De Infinity Controller biedt gasttoegang tot alle NFT-toegangspunten. Het bevat een vouchersysteem, een splash-pagina, inzichten en analyses, inkomsten genereren met services en andere functies. Hierdoor kunnen MKB’s hun klanten veilige en betrouwbare wifi garanderen.

Profiteer van 3 gasttoegangsmodi:

Gratis toegang

Privé toegang

Vouchers

Proximity

 

LigoWave Access Points hebben een geïntegreerde functionaliteit om mobiele gebruikers te detecteren. Ieder mobiele gebruiker kan automatisch worden ingelogd in het gebied van de Access Point op basis van het MAC adres van het mobiel device zonder enige gebruikersinteractie.

De data kan geëxporteerd worden en gebruikt worden om de zakelijke dienstverlening te verbeteren of leveranciers te helpen met het importeren van hun eigen applicatie. Een API is beschikbaar op verzoek. Er zijn verschillende technologische partners die deze functionaliteit, zoals Cloud4Wi en Socifi al gebruiken.

  • 1.167Gbps Data Rate
  • N-Type omnidirectionele antennes
  • Dual-Radio (2 × 2) ontwerp met 802.11ac-ondersteuning
  • Tot 29dBm radio-uitgangsvermogen
  • IP67 beschermingsgraad voor binnendringen
  • 6kV line-to-ground en 2kV line-to-line overspanningsbeveiliging

Specificaties

 

Interfaces:

  • 1× 1000 Base-T Ethernet Port Supporting 802.3af/at with Passive PoE (48–56V)

Downloads

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!