Meer informatie

Meer informatie

Products

 

CAT 5 E Ethernet kabel TIA/EIA-586C.2 t/m 1Gbps snelheid

Outdoor cable

 

Prestatie

LigoWave’s Outdoor Cable is ontworpen volgens TIA/EIA-586C.2 normen om betrouwbare gegevensoverdracht te garanderen voor snelheden tot 1 Gbps.

 

Betrouwbaarheid

Zware weersomstandigheden zullen Outdoor Cable niet afschrikken. Hij is getest onder extreme klimaatomstandigheden om jarenlang een betrouwbare en snelle datatransmissie te garanderen.

 

Kwaliteit

Hoogwaardige koperen geleiders (0,51 mm) zorgen voor een betrouwbare en snelle gegevens- en vermogensoverdracht, zelfs bij langdurig gebruik.

 

Beveiliging

Wanneer de Outdoor-kabel wordt gebruikt met afgeschermde connectoren en een geaarde PoE-adapter (geleverd bij alle LigoWave producten), zal de buitenkabel helpen om de apparatuur te beschermen tegen elektrostatische ontlading.

[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/outdoor-cable/” target=”_self” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

Kabel structuur

Screenshot van een kabeldoorsnede op Ligowave.nl waarop te zien is uit welke kabels de outdoor cable is opgebouwd.

Shielded Outdoor kabelconnectors

Shielded outdoor kabelconnectors zijn ontworpen voor professionele buiteninstallaties om ESD-incidenten te  verminderen. Elke connector heeft een krimpmok voor aansluiting van de drain wire.

Screenshot van een shielded outdoor kabelconnector op Ligowave.nl waarop het zij-aanzicht van deze kabelconnector te zien is.

Aardingsschema

Screenshot van een aansluitschema op Ligowave.nl waarop te zien is hoe een draadloze verbinding schematisch is weergegeven.

Downloads

Naam

Groote

Type

Documentatie

Outdoor Kabel Datablad

3MB

Accesoires

Documentatie

LigoWave Product Overzicht

2MB

Accesoires

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!