Een afbeelding van een product op Ligowave.nl waarop het vooraanzicht van een NFT 3ac Access Point te zien is die gebruikt wordt voor draadloze Wi-Fi netwerken.
[ucaddon_uc_white_icon_button text=”NU KOPEN” icon=”fa fa-shopping-cart” link=”https://ligowave.nl/product/ligowave-nft-3ac/” target=”_self” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

NFT 3ac

NFT 3ac is een hoge-prestatie dual-radio access point uitgerust met twee 3×3 MIMO 802.11ac radio’s die gelijktijdig werkzaam zijn in de 2.4 en 5GHz bands.

Een maximale doorvoersnelheid van 1.750Gbps data rate kan bereikt worden.

GEÏNTEGREERDE VEILIGHEIDSRADIO

 

De NFT 3AC heeft een derde geïntegreerde radio die is toegewijd aan RF beheer. Hiermee is real-time spectrum analyse mogelijk zonder enige interruptie tot de hoofd-radio’s, die toegewijd zijn voor gebruikers toegang.

Een afbeelding van een product op Ligowave.nl waarop de verschillende lagen waaruit een Access Point NFT 3ac bestaat kunt zien. Deze wordt gebruikt voor Indoor draadloze Wi-Fi netwerken.
LigoWave NFT 2ac Access Point

Infinity controller

De Infinity Controller is een software platform voor het configureren en beheren van Wi-Fi netwerken gebaseerd op LigoWave apparaten. Het is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven bij het bouwen en beheren van draadloze netwerken. Alle essentiële functies zijn samen beschikbaar met de flexibiliteit om uw eigen server te gebruiken of te registreren op de LigoWaves cloud-gebaseerde server. Cloud gebaseerde Infinity Controller accounts zijn gratis maar gelimiteerd tot 50 Infinity series Access Points.

LigoWave NFT 2ac Proximity
Een afbeelding van icoon op LigoWave waarmee wordt afgebeeld dat Access Points een geïntegreerde functionaliteit hebben om mobiele gebruikers te detecteren.

NFT 3ac Proximity

 

LigoWave Access Points hebben een geïntegreerde functionaliteit om mobiele gebruikers te detecteren. Ieder mobiele gebruiker kan automatisch worden ingelogd in het gebied van de Access Point op basis van het MAC adres van het mobiel device zonder enige gebruikersinteractie. De data kan geëxporteerd worden en gebruikt worden om de zakelijke dienstverlening te verbeteren of leveranciers te helpen met het importeren van hun eigen applicatie. Een API is beschikbaar op verzoek. Er zijn verschillende technologische partners die deze functionaliteit, zoals Cloud4Wi en Socifi al gebruiken.

  • Onafhankelijke 720 MHz CPU
  • Dual-radio (3×3 MiMo) met 802.11ac support
  • Tot 1750 Gbps data-rate
  • Tot 29 dBm radio uitgangskracht
  • 5dBi geïntegreerde omni-directionele antennes
  • Derde toegewijde veiligheid radio voor RF management
  • 2 Gigabits Ethernet poorten (802.3af/at)
  • Flexibele muur en plafond montage beugel

Specificaties

 

Dekking radius:

  • 150 meters (492 ft)

Interfaces:

  • Ethernet 1: 1000 Base-T ondersteund 802.3 af/at met passieve PoE (37 -56 v)
  • Ethernet 2: 1000 Base-T
  • Reset Knop

NFT 3ac Downloads

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!