NFT 2ac & NFT 3ac

NFT 2ac & NFT 3ac

Heb je vergelijkbare projecten?

Context

Grand Panama Beach Resort huurde Networx Solutions, een aanbieder van netwerkservices in Noord-Amerika, in om haar wifi-netwerk opnieuw in te richten. Het resort gebruikte het om internettoegang te bieden aan zijn gasten en bewoners, maar het werd te weinig.

Probleem

Het wifi-netwerk, met meer dan ~ 300 condos, moest extreem snel worden opgezet en verwacht werd dat AP’s 4-20 eindapparaten tegelijk zouden verbinden, zodat Networx Solutions moest zoeken naar kostenbesparende hardware en software om te blijven kosten laag.

Oplossing

The network was built using LigoWave’s NFT series. A total of 297 NFT access points was deployed throughout the resort. Many of them were NFT 2ac models with a handful of NFT 3ac APs installed in locations that needed more power (e.g. penthouses).

Resultaten

Deze oplossing vermeed niet alleen potentiële slechte beoordelingen en verloren klanten voor Grand Panama Beach Resort, maar verbaasde zich ook over hoe snel het netwerk werd geïmplementeerd en hoe effectief het nu werkt. Omdat vrijwel elk appartement nu een eigen NFT AP heeft, loste dit effectief problemen veroorzaakt door de muren van het gebouw op en zorgde voor een uitstekende connectiviteit.

Have similar projects on your hands?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!