LigoWave partners met netwerk optix

LigoWave partners met netwerk optix

LigoWave partners met netwerk optix

Begin juli werkt LigoWave samen met Network Optix, een ontwikkelaar van videobeheerplatforms. Deze samenwerking stelt de twee bedrijven in staat om samen te werken aan de ontwikkeling van volledig geoptimaliseerde high-performance oplossingen voor de bloeiende videobewakingsmarkt.
Network Optix is ​​een Amerikaans bedrijf dat een videobeheerplatform ontwikkelt. Netwerk Optix is ​​het team achter NX Witness VMS, een lichtgewicht maar krachtig open NVR-systeem dat is ontworpen om video’s te zoeken, te bekijken en op te nemen. NX Witness VMS omvat vereenvoudigde integratie met systemen en apparaten van derden, gedetailleerde videoanalyses, automatische failover en veel andere geavanceerde functies.
LigoWave is er trots op om samen te werken met Network Optix -over 10 jaar ervaring met draadloze netwerken en de enorme verscheidenheid aan betrouwbare hardware- en software-oplossingen, namelijk de LigoDLB-serie en de Infinity Controller-maken LigoWave tot een sterke partner.
Steven Ho, de directeur verkoop en marketing van LigoWave, zegt: “door de manier te optimaliseren waarop LigoWave’s DLB / PTMP-serie en NX Witness VMS samenwerken en daarop voortbouwen met nieuwe functies, kunnen we een solide reeks producten aanbieden en versterken onze positie in de videobewakingsmarkt “.
LigoWave en Network Optix beginnen hun partnerschap door te werken aan wederzijdse platformintegratie, en later over te gaan tot de ontwikkeling van gespecialiseerde functies en functies.

Vind je dit artikel interessant? deel het!