Meer informatie

Meer informatie

Products

 

5GHz Access Point met Externe Offset Dish Antenna voor PTP/PTMP Scenario’ss

LigoDLB ECHO 5D

LigoDLB snelheid

Highlights:

  • 5.150 – 5.850 GHz (FCC 5.725 – 5.850 GHz)
  • 80,000 PPS
  • Hoog uitgangsvermogen 29 dBm radio
  • Directionele offset schotel antenne of een geïntegreerde paneel antenne
  • Krachtig besturingssysteem
  • iPoll 3 – eigen protocol voor gegevensoverdracht
  • Voldoet aan IP-67-certificering
  • Gratis WNMS (WNMS – Wireless Network Management System)
  • Responsive HTML 5 gebaseerd GUI
  • Muur en paal montage mogelijk

MAXIMALE VERBINDINGSAFSTAND

PTP mode0%
PTMP mode0%

50 km (31.07 mi)

17 km (10.56 mi)

Nieuw hardware platform

Krachtige nieuwe generatie CPU zorgt voor betere prestaties, levert hogere snelheden tot 170 Mbps en bijna 2 x hogere packets per seconde (80000). Smalle (5 en 10 MHz) kanaalondersteuning zorgt voor stabiele prestaties in lawaaierige omgevingen. Meer RAM verbetert de prestaties met meerdere gebruikers verbonden met een enkel basisstation en grotere flash slaat een 2e fail over firmware image op.

Een afbeelding op Ligowave.nl van een printplaat van een Access Point uit de DLB 2-90-16 PRO serie.
Een afbeelding die aangeeft dat alle LigoWave Access Points een geïntegreerde stoot- en ESD bescherming hebben die werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk maakt.

Geïntegreerde Overspanningsbeveiliging

3 kV line to ground en 1 kV line-to-line bescherming maakt werken in moeilijke weersomstandigheden en onstabiele elektrische installaties mogelijk

Een afbeelding op Ligowave.nl van grafieken van het LigoWave besturingssysteem die alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point to Multi Point verbinding heeft.

LIGOWAVE INFINITY OS

Het LigoWave besturingssysteem bevat alle essentiële functies voor een snelle en stabiele Point-To-MultiPoint-verbinding. De gebruikersinterface is snel, gebouwd met behulp van HTML 5-technologie met responsief ontwerp, dus gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Voor maximale connectiviteit zijn de functies van het LigoWave OS toegevoegd: IPv6-bridge , IPv6-router, SSDP- en het Bonjour-protocol.

Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien, welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.
Een afbeelding van Ligowave.nl die het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave laat zien welke een innovatieve oplossing is om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, compleet te elimineren.

Ipoll 3- Verbeterd prestatie protocol

Het iPoll ™ PTMP-protocol (Point to Multi-Point) van LigoWave is een innovatieve oplossing om transmissieverstopping en nauwe clusterinterferentie, gecreëerd in draadloze PTMP-installaties, te elimineren

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop gegevens staan uit de Infinity Controller software die gebruikt wordt als tool om Wi-Fi netwerken met LigoWave apparatuur te beheren en te configureren.

WNMS

WNMS is een gratis Enterprise Wireless Network Management System. Deze softwareoplossing vereenvoudigt een groot aantal beheer- en bewakingstaken voor de netwerkbeheerder.

Een afbeelding van een screenshot op Ligowave.nl waarop een landkaart met gegevens staat uit de LigoWave Link Calculator planning tool

LinkCalc

LigoWave’s link calculator is een onlineplanning tool waarmee is na te gaan welke snelheid verwacht kan worden bij een bepaalde afstand. De tool is te vinden via: www.ligowave.com/linkcalc

Downloads

Naam

Groote

Type

Documentatie

LigoDLB ECHO 5 Datablad

1.37MB

DLB

Documentatie

LigoDLB ECHO 5D Brochure

5MB

DLB

Documentatie

iPoll – PTMP. Technisch Document

5MB

DLB

Documentatie

LigoWave Product Overzicht

2MB

DLB

Documentatie

LigoDLB Gebruikershandleiding

2.39MB

DLB

Documentatie

iPoll 3 Technisch Document

10MB

DLB

Documentatie

WiFi4EU Datablad

89KB

DLB

Meld je aan voor de nieuwsbrief van LigoWave!